Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Техникалық микробиология
-
Пәннің мақсаты – тамақ өнімдерін өндіруде қолданылатын микроорганизмдердің физиологиясын түсіну, оларды өсіру жағдайларын зерттеу, тамақ өндірісінің технологиялық схемаларымен, шикізаттармен, жабдықтармен таныстыру, азық-түлік өнімдерін өндіруде қолданылатын микроорганизмдердің физиологиялық ерекшеліктерін, дайын өнімнің сапасын бақылау әдістері, синтетикалық қабілеті жоғары микроағзалардың штаммдарын іріктеуді меңгерту. Пәнді оқудың мақсаты – микробтық биотехнологияның дамуын көрсету, оның жетістіктерін өндіріске енгізу қазіргі заманның азық-түлік, шикізат, экология және энергетика сияқты жаһандық мәселелерін шешуге ықпал етеді.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1