Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірістерін микробиологиялық бақылау
-
Пәннің мақсаты: микроорганизмдердің жіктелуін, морфологиясын және физиологиясын, оларды оқшаулау және сәйкестендіру әдістерін қоса алғанда, Тағамдық микробиология саласындағы білімді қалыптастыру. Азық-түлік пен шикізаттың микробиологиялық қауіпсіздігін бақылау және бағалау әдістеріне ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1