Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

  • Пәннің мақсаты - білім алушылардың қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастырудың заманауи, озық әдістері мен нысандары саласында теориялық білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру болып табылады. Сондай-ақ қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының әртүрлі типтері, өндірісті ұйымдастыру негіздері, тұтынушыларға қызмет көрсету техникасының негіздері мен қызмет көрсету ережелері жайында теориялық білімдерін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top