Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру
-
Пәннің мақсаты - білім алушылардың қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастырудың заманауи, озық әдістері мен нысандары саласында теориялық білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру болып табылады. Сондай-ақ қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының әртүрлі типтері, өндірісті ұйымдастыру негіздері, тұтынушыларға қызмет көрсету техникасының негіздері мен қызмет көрсету ережелері жайында теориялық білімдерін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1