Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты: білім алушыларға азық-түлік өнімдерін дайындау технологиясы саласында қажетті теориялық және практикалық білім беру болып табылады. Білім алушыларға азық-түлік өнімдерінің шикізаты мен жартылай фабрикаттардың сапасын анықтауға, азық-түлік өнімдерінің түрлерін, оның ішінде жартылай фабрикаттарды дайындауға, дайын өнімнің сапасын бағалауға, нормативтік-техникалық және анықтамалық құжаттамамен жұмыс істеу дағдыларын үйрету.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top