Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларға азық-түлік өнімдерін дайындау технологиясы саласында қажетті теориялық және практикалық білім беру болып табылады. Білім алушыларға азық-түлік өнімдерінің шикізаты мен жартылай фабрикаттардың сапасын анықтауға, азық-түлік өнімдерінің түрлерін, оның ішінде жартылай фабрикаттарды дайындауға, дайын өнімнің сапасын бағалауға, нормативтік-техникалық және анықтамалық құжаттамамен жұмыс істеу дағдыларын үйрету.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1