Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сары май және ірімшік өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты - білім алушыға сары май және ірімшік өнімдерін өндірудің теориялық негіздерін үйрете отырып, сары май және ірімшік өндіру технологиясы туралы терең білімді қалыптастыру; сары май және ірімшік шикізаттары мен олардан дайындалатын дайын өнімдерінің сапасына қойылатын талаптар, қауіпсіздік көрсеткіштері жайында теориялық білім беру және өнімдерді жасай алу дағдысын қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2