Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері

  • Пәннің мақсаты: оқу бағдарламасына сәйкес білім алушыларға тамақ өнімдерінің түрлері, тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері жайында теориялық білім бере отырып, практикалық сабақтар арқылы тамақ өнімдерінің ерекшеліктері мен технологияларының теориялық негіздерін меңгертеді. Тамақ өнімдерін өндіру барысында көптеген процестер жүреді. Кез-келген сырттан ықпал ету өнімнің тағамдық, биологиялық құндылығына, қауіпсіздігіне, сапасына және өнімнің құрылымдық-механикалық сипаттамасына әсер етеді. Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері тамақ өнімдерін өндіру барысында өтетін процестердің өту заңдылықтары арқылы түсіндіріледі.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top