Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру өндірісінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларға нан ассортиментінің әр түрлі технологиялық процестерімен таныстыру. Студенттер нан және нан-тоқаш өнімдерін өндіру процесінің жекелеген сатыларының реттілігі мен қамырды илеу, қамыр дайындамасының көтерілу процесі, нан және нан-тоқаш өнімін пісіруде олардың сапасына қойылатын талаптар жайындағы теориялық білімдерін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2