Макарон өндіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың макарон өнімдерінің жіктелуі жайында, негізгі және қосымша шикізаты жайында, шикізаттың сапасына қойылатын талаптар, оларды сақтау және өндіріске дайындау; макарон өнімдерін өндіру процесінің жекелеген сатыларының реттілігі мен келесі мақсаты туралы: қамырды илеу, шикі бұйымдарды престеу, қалыптастыру, бөлшектеу, макарон өнімдерін кептіру және салқындату, буып-түю; макарон өнімдерін сақтау шарттары мен мерзімдері және олардың сапасына қойылатын талаптар жайындағы теориялық білімдерін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top