Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Макарон өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушылардың макарон өнімдерінің жіктелуі жайында, негізгі және қосымша шикізаты жайында, шикізаттың сапасына қойылатын талаптар, оларды сақтау және өндіріске дайындау; макарон өнімдерін өндіру процесінің жекелеген сатыларының реттілігі мен келесі мақсаты туралы: қамырды илеу, шикі бұйымдарды престеу, қалыптастыру, бөлшектеу, макарон өнімдерін кептіру және салқындату, буып-түю; макарон өнімдерін сақтау шарттары мен мерзімдері және олардың сапасына қойылатын талаптар жайындағы теориялық білімдерін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1