Қайта өңдеу өндірісінің технологиясы

  • Пәннің мақсаты: шикізат түрлерін, технологиялық режимдерді, өндіріс параметрлері, өнімнің сапасын бақылау, технологияның ерекшеліктері, технологиялық желілер мен жабдықтар қарастыру. Қайта өңдеу өндірісінің өзекті бағыттары – арнайы технологиялар, онда құрғақ таңғы астарды, мюслиді, чипстерді, дәнді дақылдардан жасалған тағамдық концентраттарды өндіру технологиясы, тез дайындалатын кеспе технологиясы, тез пісетін ботқаларды өндіру, жүгері таяқшаларын өндіру, жарма өнімдерін өндірудің ресурс үнемдейтін технологиялары, жаңғақ дақылдарынан тәттілерді дайындау мәселелері оқытылады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top