Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану өнімдерін өндірудің физико-химиялық негіздері (minor)
-
Пәннің мақсаты: студенттерге тағам өнімдерін өндіру барысында жүретін физико-химиялық өзгерістерді түсінуге және оларды өнім сапасын басқару мен жақсартуда тиімді қолдануға үйрету. Қоғамдық тамақтану жүйесінде қолданылатын тағам өнімдерінің сапалық сипаттамаларын анықтайтын физико-химиялық үдерістердің теориялық және практикалық негіздерін қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1