Жалпы бағыттағы қоғамдық тағам өндіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты: тамақтану өнімдерін өндіру процестерін зерттеу. Курсты меңгеру нәтижесінде болашақ маман түрлі аспаздық өнімдерді дайындаудың технологиялық процесін ұйымдастыру, аспаздық және кондитерлік өнімдердің жаңа рецептураларын жасау, технологиялық шығындарды төмендету арқылы шикізатты үнемдеу кезінде өнімнің сапасы мен тағамдық құндылығын арттыруға бағытталған технологиялық процестерді, әдістер мен тәсілдерді жетілдіру мәселелерінде білім мен дағдыға ие болады. Пәнаралық байланыс - аналитикалық, физикалық және коллоидтық химияны, тауартануды және т. б. оқу кезінде алынған білімге негізделген.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top