Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Табиғи шикізаттан дайындалатын тағам өнімдерін өндіру
-
Пәннің мақсаты: білім алушылардың табиғи өсімдік тектес шикізаттардың түрлері, құрамы, қасиеті, тағамдық құндылықтары, табиғи өсімдік тектес шикізаттардан тағам өнімдерін өндірудегі өндірістік процестері мен дайындау технологиялары жайында теориялық білімдерін қалыптастыру. Сонымен қатар білім алушылардың табиғи өсімдік тектес шикізаттардан тағам өнімдерін дайындауға арналған технологиялық схемалар мен технологияларын әзірлеу, шикізатты тиімді пайдалану, технологиялық процесті іске асыру дағдылары мен ептіліктерін қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1