Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық өнімдерді сақтаудың теориялық негіздері
-
Пәннің мақсаты: тағамдық өнімдерді сақтауда микроорганизм тіршілігін басу үшін әртүрлі физика-химиялық фактормен әсер ету теориялық негіздері және сақтау процесінде микроорганизмнің тіршілік әрекетін тоқтату. Химиялық зат тағам өнімдерінің бұзылуы микроорганизмдерді қоздыруын болдырмау солардың әсерінен ыдырауын тоқтату әдістері
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1