Жоғары құнды тағамдық өнімдерді өндіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты: білім алушыларға астық, бұршақ дақылдарын, жеміс-жидек шикізатын қайта өңдеу өнімдерін пайдалану негіздері, сондай-ақ нан, кондитерлік және макарон өнімдерін өндіру кезінде шикізаттың осы түрлерін пайдалана отырып, тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді өндіру технологияларын меңгерту. Минералды және витаминдік құндылығы жоғары нан, нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық схемалары жайында, нан-тоқаш өнімдерін өндіруде қолданылатын жақсартқыштардың жіктелуі жайында, тағамдық құндылығы жоғары өнімдердің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар жайында білімдерін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top