Нан-тоқаш өнімдерінің инновациялық және дәстүрлі технологиялары

  • Пәннің мақсаты: студенттердің нан және нан-тоқаш өнімдерін өндірудің дәстүрлі және инновациялық технологиялары туралы кешенді білімдерін қалыптастыру, шикізатты таңдау принциптерін, рецептураларды, өңдеу режимдерін игеру, сондай-ақ өнімнің сапасын, қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығын арттыруға бағытталған заманауи технологиялық шешімдерді енгізу дағдыларын дамыту.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top