Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш өнімдерінің инновациялық және дәстүрлі технологиялары
-
Пәннің мақсаты: студенттердің нан және нан-тоқаш өнімдерін өндірудің дәстүрлі және инновациялық технологиялары туралы кешенді білімдерін қалыптастыру, шикізатты таңдау принциптерін, рецептураларды, өңдеу режимдерін игеру, сондай-ақ өнімнің сапасын, қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығын арттыруға бағытталған заманауи технологиялық шешімдерді енгізу дағдыларын дамыту.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1