Нан пісіру, макарон және кондитер өндірістерінің технологиялық жабдықтары

  • Пәннің мақсаты: білім алушыларға наубайхана, макарон және кондитер өнімдерін өндірудің технологиялық машиналары мен жабдықтарының жіктелуі, түрлері, технологиялық жабдықтардың заманауи түрлерін пайдалана отырып, өндірісті ұйымдастырудың прогрессивті тәсілдері; саладағы машиналар мен аппараттардың мақсаты, қолданылу саласы, құрылысы және жұмыс істеу принципі, техникалық сипаттамалары және оларды таңдау; технологиялық жабдықтың өнімділігін есептеу әдістемесі, машиналар мен аппараттардың жұмыс органдарының құрылымдық өлшемдерін анықтауды, технологиялық жабдықты пайдалану және оған техникалық қызмет көрсету ерекшеліктерін үйретеді.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top