Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру, макарон және кондитер өндірістерінің технологиялық жабдықтары
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларға наубайхана, макарон және кондитер өнімдерін өндірудің технологиялық машиналары мен жабдықтарының жіктелуі, түрлері, технологиялық жабдықтардың заманауи түрлерін пайдалана отырып, өндірісті ұйымдастырудың прогрессивті тәсілдері; саладағы машиналар мен аппараттардың мақсаты, қолданылу саласы, құрылысы және жұмыс істеу принципі, техникалық сипаттамалары және оларды таңдау; технологиялық жабдықтың өнімділігін есептеу әдістемесі, машиналар мен аппараттардың жұмыс органдарының құрылымдық өлшемдерін анықтауды, технологиялық жабдықты пайдалану және оған техникалық қызмет көрсету ерекшеліктерін үйретеді.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2