Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану туралы ғылым және функционалдық тағамдық құрамдастар
-
Пәннің мақсаты: тамақтану туралы ғылымның міндеті, адамның физиологиялық ерекшеліктері мен қажеттіліктерін ескере отырып, азық-түлікті таңдау жолдары, функционалды тағамдық құрамдастар туралы және оның басты міндеті, тағам арқылы пайда болатын аурулардың алдын алу, олардың санын азайту, адам денсаулығына ең пайдалы деген тағамдар туралы түсінік қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1