Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерін өндірудің физико-химиялық негіздері
-
Пәннің мақсаты: сүт және сүт өнімдерінің химиялық құрамын, физика-химиялық қасиеттерін, сүт және сүт өнімдерін өндірудегі физика-химиялық және биохимиялық процестердің мәнін, сүт және сүт өнімдерінің физика-химиялық негіздерін білу. Студенттердің өндірістің ерекше жағдайлары мен тұтынушылардың талаптарын ескере отырып, сүт және сүт өнімдерін өндірудің ұтымды технологиялық сызбаларын жасау дағдыларын қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2