Сүт және сүт өнімдерін өндірудің физико-химиялық негіздері

  • Пәннің мақсаты: сүт және сүт өнімдерінің химиялық құрамын, физика-химиялық қасиеттерін, сүт және сүт өнімдерін өндірудегі физика-химиялық және биохимиялық процестердің мәнін, сүт және сүт өнімдерінің физика-химиялық негіздерін білу. Студенттердің өндірістің ерекше жағдайлары мен тұтынушылардың талаптарын ескере отырып, сүт және сүт өнімдерін өндірудің ұтымды технологиялық сызбаларын жасау дағдыларын қалыптастыру.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top