Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы 2

  • Пәннің мақсаты: сүт және сүт өнімдерінің технологиясы сүт сапасын бақылау барысында сүттің химиялық құрамы энергетикалық көрсеткіштері, дəрумендері жəне ферменттерін жеке қарастыру. Сүтті өндірісте өңдеу кезіндегі физико–химиялық және биохимиялық процестерді зерттеу; сүт өнімдерінің технологиялық өңдеу процестерін, жаңа технологиялар базасын және саланың замануи даму тенденциясын зерттейді.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top