Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы 2
-
Пәннің мақсаты: сүт және сүт өнімдерінің технологиясы сүт сапасын бақылау барысында сүттің химиялық құрамы энергетикалық көрсеткіштері, дəрумендері жəне ферменттерін жеке қарастыру. Сүтті өндірісте өңдеу кезіндегі физико–химиялық және биохимиялық процестерді зерттеу; сүт өнімдерінің технологиялық өңдеу процестерін, жаңа технологиялар базасын және саланың замануи даму тенденциясын зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2