Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұннан жасалған аспаздық өнімдерді дайындау технологиясы
-
Пәннің мақсаты: студенттерге ұннан дайындалатын тағамдардың технологиясы туралы теориялық білім беру және практикалық ептіліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Осы өнімдерді өндірудің технологиялық процестерін басқару әдістеріне, ұннан жасалған тағамдарды өндірудің жекелеген кезеңдерінде болатын химиялық, микробиологиялық, коллоидтық, биохимиялық, термофизикалық процестердің мәніне, сондай-ақ тамақтану жүйесінің алдында тұрған міндеттерді өз бетінше шешуге қабілетті мамандарды даярлауды жүзеге асыруға бағытталған пән.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1