Тамақ өнімдерінің жалпы технологиясы

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың келесідей теориялық білімдері мен дағдыларын қалыптастыру: тамақ өнімдерінің технологиясы туралы жалпы түсініктерін, жануар және өсімдік тектес шикізаттардан тамақ өнімдерін өндірудің әдістері мен тәсілдері жайында білімдерін әрі практикалық сабақтары арқылы тамақ өнімдерін өндіруде шикізатты өңдеудің әдістері мен тәсілдерін қолдана білу, тамақ өнімдерін өндіруде негізгі технологиялық схемаларды құрастыра алу дағдысын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top