Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы (minor)
-
Пәннің мақсаты: қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында жасалатын кулинарлы және аспаздық өнімдердің жасалу жолын үйрену. Сонымен қатар әртүрлі ұннан жасалған кондитерлі, тоқашты өнімдерді шығаратын кәсіпорындар халықты рационалды тамақтандыру, тағамдардың бірінші және екінші түрлерінің биологиялық құндылығын сақтай отырып, оның дәмдік және сапалық көрсеткіштерінің жоғары болуын қамтамасыз етеді.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2