Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Геродиетикалық тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты – студенттерге геродиетикалық тағам өнімдерін өндірудің теориялық негіздері мен практикалық дағдыларын меңгерту. Пәнде геродиетикалық өнімдердің құрамы, қолданылатын шикізаттар, дайындау әдістері, технологиялық процестер және сапа талаптары зерттеледі. Сондай-ақ, биологиялық белсенді заттар мен функционалдық компоненттерді тиімді пайдалану жолдары, өнімдердің қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығы да талданады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2