Геродиетикалық тамақ өнімдерінің технологиясы

  • Пәннің мақсаты – студенттерге геродиетикалық тағам өнімдерін өндірудің теориялық негіздері мен практикалық дағдыларын меңгерту. Пәнде геродиетикалық өнімдердің құрамы, қолданылатын шикізаттар, дайындау әдістері, технологиялық процестер және сапа талаптары зерттеледі. Сондай-ақ, биологиялық белсенді заттар мен функционалдық компоненттерді тиімді пайдалану жолдары, өнімдердің қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығы да талданады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top