Жаңа азық-түлік өнімдерін өндіру

  • Пәннің мақсаты — тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары, денсаулыққа пайдалы заттармен байытылған жаңа сүт және нан-тоқаш, қоғамдық тамақтану өнімдерін әзірлеу дағдыларын қалыптастыру. Оқу барысында студенттер функционалды және органикалық өнімдер технологиясы, зиянды ингредиенттерді пайдалы компоненттермен алмастыру, өнім құрамын дәмдік қасиеттерін жоғалтпай оңтайландыру, сондай-ақ есептеу және ақпараттық технологияларды қолдану арқылы жаңа өнімдердің тұжырымын жетілдіру бойынша тәжірибелік зерттеулер жүргізеді. Бұл пән адамның денсаулығы мен ұзақ өмір сүруіне оң әсер ететін инновациялық тағам өнімдерін жасауға бағытталған.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top