Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жаңа азық-түлік өнімдерін өндіру
-
Пәннің мақсаты — тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары, денсаулыққа пайдалы заттармен байытылған жаңа сүт және нан-тоқаш, қоғамдық тамақтану өнімдерін әзірлеу дағдыларын қалыптастыру. Оқу барысында студенттер функционалды және органикалық өнімдер технологиясы, зиянды ингредиенттерді пайдалы компоненттермен алмастыру, өнім құрамын дәмдік қасиеттерін жоғалтпай оңтайландыру, сондай-ақ есептеу және ақпараттық технологияларды қолдану арқылы жаңа өнімдердің тұжырымын жетілдіру бойынша тәжірибелік зерттеулер жүргізеді. Бұл пән адамның денсаулығы мен ұзақ өмір сүруіне оң әсер ететін инновациялық тағам өнімдерін жасауға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2