Қоғамдық тамақтану өнеркәсіптерінде сервисті ұйымдастыру

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың келесідей білімдері мен дағдыларын қалыптастыру: қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының негізгі түрлері, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының кластары, қоғамдық тамақтандыру саласында қолданылатын қызмет көрсету әдістері, мейрамханада тұтынушыларға қызмет көрсетуге дайындық жұмыстары жайында, қызмет көрсетудің прогрессивті технологиялары, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетудің прогрессивті формасы , сауда бөлмелерінің қызмет көрсетуші персоналдары, мейрамхана залында тұтынушыларға қызмет көрсету түрлері жайында әрі практикалық сабақтары арқылы ептіліктері мен дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top