Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық қоспалар технологиясы
-
Пәннің мақсаты: аспаздық өнімдерді өндіруде тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларды қолдану бойынша білімді қалыптастыру. Пәннің міндеттері: технологиялық қоспаларды іріктеудің жалпы тәсілдерін зерттеу; тыңдаушыларды тамақ және аспаздық өнімдерді дайындау үшін қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында қолданылатын тағамдық және биологиялық белсенді қоспалардың жіктелуімен және ассортиментімен таныстыру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1