Тағамдық қоспалар технологиясы

  • Пәннің мақсаты: аспаздық өнімдерді өндіруде тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларды қолдану бойынша білімді қалыптастыру. Пәннің міндеттері: технологиялық қоспаларды іріктеудің жалпы тәсілдерін зерттеу; тыңдаушыларды тамақ және аспаздық өнімдерді дайындау үшін қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында қолданылатын тағамдық және биологиялық белсенді қоспалардың жіктелуімен және ассортиментімен таныстыру.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top