Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Бала сүт өнімдері мен консервілерінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушылардың балалар сүт өнімдерін өндірудің сүтті қабылдау және тазалау, тағам компоненттерін дайындау, сүтті сепарирлеу, нормалау, пастерлеу, гомогендеу сияқты жалпы технологиялық операциялары жайындағы, сүт және сүт өнімдерін жылулық өңдеу, консервілеу жайындағы теориялық білімдерін қалыптастырады. Сүт консервілері мен балалар тағамы өнімдерінің технологиясын менгерту арқылы өнім түрлерін жасау дағдысын қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1