Жылу және салқындатқыш техникасы

  • Пәннің мақсаты студенттердің өнімдерді жылулық және тоңазытқыш өңдеу саласында білім алуы, өнімдерді жылулық және тоңазытқыш өңдеудің техникалық құралдарын практикалық қызметінде сауатты қолдана білуі болып табылады. Білім алушыларға тамақ өндірісінде кездесетін термофизикалық процестерді, олардың техникалық термодинамика мен жылу алмасуға негізделген физикалық негіздері мен есептеу тәсілдерін, жылу және тоңазытқыш машиналардың жұмыс процестерін жайында білімдерін қалыптастыру әрі алынған білімдерін нақты технологиялық мәселелерді шешуге қолдана білуге үйрету.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top