Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлікті сақтаудың және ораудың инновациялық технологиялары
-
Пәннің мақсаты: микробиологиялық, физика-химиялық процестер мен логистикалық талаптарды ескере отырып, тамақ өнімдерін сақтау мен буып-түюдің заманауи инновациялық технологиялары бойынша білім алушыларда теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру, сондай-ақ сүт және нан-тоқаш өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін белсенді, модификацияланған және зияткерлік қаптаманы таңдау мен қолдануда құзыреттілікті дамыту.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1