Азық-түлікті сақтаудың және ораудың инновациялық технологиялары

  • Пәннің мақсаты: микробиологиялық, физика-химиялық процестер мен логистикалық талаптарды ескере отырып, тамақ өнімдерін сақтау мен буып-түюдің заманауи инновациялық технологиялары бойынша білім алушыларда теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру, сондай-ақ сүт және нан-тоқаш өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін белсенді, модификацияланған және зияткерлік қаптаманы таңдау мен қолдануда құзыреттілікті дамыту.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top