Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау
-
Пәннің мақсаты: сүт өнімдерінің, қоғамдық тамақтану өнімдерінің, ұнның, крахмалдың, қанттың, кондитерлік, нан-тоқаш, кондитерлік өнімдердің сапасын зерттеу. Білім алушы зертханалық жұмыс барысында тұздың құрамын, рН, қышқылдығын, сілтілігін, негізгі тағамдық нутриенттерді (ақуыздар, майлар, көмірсулар, күл, қатты заттар) анықтайды. Кешенді тәсілді қолдану азық-түлік сапасының нормаланған көрсеткіштерін квалиметриялық әдістермен зерттеуге арналған.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1