Нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің реологиясы

  • Пәннің мақсаты: студенттерде шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және нан пісіру, макарон және кондитерлік өнеркәсіптің дайын өнімінің реологиялық қасиеттері саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру, сондай-ақ өндіріс кезінде олардың сапасы мен тұрақтылығын арттыру мақсатында тамақ өнімдерінің консистенциясы мен текстуралық сипаттамаларын бағалау және басқару әдістерін игеру.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top