Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің реологиясы
-
Пәннің мақсаты: студенттерде шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және нан пісіру, макарон және кондитерлік өнеркәсіптің дайын өнімінің реологиялық қасиеттері саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру, сондай-ақ өндіріс кезінде олардың сапасы мен тұрақтылығын арттыру мақсатында тамақ өнімдерінің консистенциясы мен текстуралық сипаттамаларын бағалау және басқару әдістерін игеру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1