Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт технологиясында тағамдық қоспаларды қолдану
-
Пәннің мақсаты: студенттерде сүт және сүт өнімдерін өндіру технологиясында қолданылатын тағамдық қоспалардың түрлері, қасиеттері және функционалдық мақсаты туралы кәсіби білімді қалыптастыру, сондай-ақ дайын өнімдердің сапасын, тұрақтылығы мен тағамдық құндылығын жақсарту үшін оларды ұтымды және қауіпсіз пайдалану дағдыларын дамыту.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1