Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығы негіздері және шикізат өндірісі
-
Пәннің мақсаты: студенттерде мал шаруашылығын жүргізудің заманауи технологиялары және жануарлардан алынатын шикізатты алу, жинау және бастапқы өңдеу ерекшеліктері туралы базалық білімді қалыптастыру, сондай-ақ тамақ өнеркәсібінде одан әрі пайдалану үшін шикізаттың сапасына, қауіпсіздігіне және жарамдылығына қойылатын талаптар туралы идеяны дамыту.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1