Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалды нан-тоқаш және кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Пәннің мақсаты: салауатты тамақтануға, қауіпсіздікке және тағамдық құндылыққа қойылатын заманауи талаптарды ескере отырып, студенттерде тағамдық талшықтармен, пробиотиктермен, витаминдермен және басқа да биологиялық белсенді заттармен байытылған функционалдық нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді әзірлеу және өндіру бойынша теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1