Сүт өнеркәсібі мекемелерінің жабдықтары

  • Пәннің мақсаты:студенттердің сүт өнеркәсібі мекемелерінің жабдықтарының жіктелуі, түрлері, машиналар мен аппараттардың мақсаты, қолданылу саласы, құрылысы және жұмыс істеу тәртібі, техникалық сипаттамалары және оларды таңдау; технологиялық жабдықтың өнімділігін есептеу әдістемесі, технологиялық жабдықты пайдалану және оған техникалық қызмет көрсету ерекшеліктері жайындағы білімін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top