Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүтті өңдеудегі биотехнология және мембраналық процестер
-
Пәннің мақсаты: студенттердің сүтті өңдеуде қолданылатын биотехнологиялық әдістер мен мембраналық процестер туралы білімдерін қалыптастыру, сондай-ақ тағамдық және биологиялық құндылығын сақтай отырып, функционалды, мамандандырылған және жоғары сапалы сүт өнімдерін алу үшін оларды ұтымды пайдалану дағдыларын дамыту.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1