Консерві және тағамдық концентраттар өндірісіндегі құрал-жабдықтар

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың консерві және тағамдық концентраттар өндірісіндегі құрал-жабдықтардың жіктелуі, түрлері, технологиялық жабдықтардың заманауи түрлерін пайдалана отырып, өндірісті ұйымдастырудың прогрессивті тәсілдері, саладағы құрал-жабдықтардың технологиялық атқаратын қызметі, құрылысы мен жұмыс істеу тәртібі, техникалық сипаттамалары, құрал-жабдықтың өнімділігін есептеу әдістемесі және оларда сақталынатын техникалық қауіпсіздік ережелері жайында білімдерін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top