Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Консерві және тағамдық концентраттар өндірісіндегі құрал-жабдықтар
-
Пәннің мақсаты: білім алушылардың консерві және тағамдық концентраттар өндірісіндегі құрал-жабдықтардың жіктелуі, түрлері, технологиялық жабдықтардың заманауи түрлерін пайдалана отырып, өндірісті ұйымдастырудың прогрессивті тәсілдері, саладағы құрал-жабдықтардың технологиялық атқаратын қызметі, құрылысы мен жұмыс істеу тәртібі, техникалық сипаттамалары, құрал-жабдықтың өнімділігін есептеу әдістемесі және оларда сақталынатын техникалық қауіпсіздік ережелері жайында білімдерін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1