Диеталық және емдік-профилактикалық тамақтану технологиясының негіздері

  • Пәнді оқытудың мақсаты - диеталық тамақтануда пайдаланылатын нормативтік және техникалық құжаттама. Азық-түлікті өңдеудің және диеталық тағамда тағамдар мен өнімдерді дайындаудың оңтайлы әдістерін таңдау. Диеталық тағамдар мен бұйымдарды өндіру технологиясы. Диеталық тағамға арналған мамандандырылған өнімдер, төмен калориялы өнімдер, аз қалдық және қалдықсыз технология. Ауруға сәйкес диеталық тамақтану рационын әзірлеу. Негізгі тағамдық заттар мен энергия бойынша диеталық тамақтану рациондарын есептеу. Шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және дайын өнімнің сапасын бағалау
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top