Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіру шикізаттарының сипаттамалары
-
Пәннің мақсаты: наубайхана, макарон және кондитер өнімдерінің шикізаттары туралы, олардың сипаттамалары, органолептикалық, химиялық қасиеттері туралы, саладағы соңғы зерттеу жұмыстары мен технологиялар туралы теориялық негізде білім беріледі. Пәннің мақсаты осы алған білімді практикада қолдануға бейімдеу, астықты қайта өңдеу, нан пісіру, макарон, кондитерлік, ашыту және шарап жасау шикізаттарының сипаттамалары үшін олардың әлеуметтік ұтқырлығы мен еңбек нарығындағы әмбебап және кәсіби құзыреттері бар жоғары білікті мамандарды даярлау.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1