Ұн және кондитерлік өнімдерді жобалау және көркемдік безендіру

  • Пәннің мақсаты: студенттердің ұн және кондитерлік өнімдерді жобалау және көркемдік безендіру саласындағы білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру, оның эстетикалық, мәдени және маркетингтік аспектілерін ескере отырып, өнімді безендіруге шығармашылық көзқарасты дамыту, сонымен қатар нарықта өнімнің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ететін заманауи безендіру технологияларын игеру.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top