Азық-түлік өнімдерінің тауартануы

  • Пәннің мақсаты білім алушыларға азық-түліктердің химиялық құрамы, тағамдық құндылықтары, ассортименті, шығу тегі мен классификациясы жайында білім беру. Азық-түлік өнімдерінің шикізат, нақтылы ассортиментті тауар топтарын біледі. «Азық–түлік өнімдерінің тауартануы» пәні студенттерге шикізат, нақтылы ассортиментті тауар топтарының тұтынушылық қасиеттері жайлы негізгі мағлұматтарды береді, азық–түлік өнімдерінің сақталу тәртібі мен сапасына қойылатын талаптарына көңіл бөледі. Тауартану тағамдардың құрамына кіретін шикізаттармен қатар олардың сапасын, дайындалу технологиясын, қаптама мен тасымалдау жағынан да мәліметтер береді.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top