Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін ғылыми зерттеу негіздері
-
Пәннің мақсаты: Азық-түлік саласында ғылыми зерттеулер жүргізудің теориялық және практикалық аспектілерін меңгереді. Курс студенттердің ғылыми іздеу әдістері, тағам өнімдерінің құрамы, сапасы мен қауіпсіздігі туралы білімдерін қалыптастыруға, сондай-ақ тағам өнеркәсібі саласындағы зертханалық және далалық зерттеулерді әзірлеу және жүргізу принциптерін игеруге бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2