Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерін өңдеудің инженерлік негіздері
-
Пәннің мақсаты: студенттерде сүт және сүт өнімдерін өңдеуде қолданылатын технологиялық жабдықтардың жұмыс принциптерімен, құрылымымен және жұмысымен байланысты теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру, сондай-ақ сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында технологиялық процестерді жобалау мен оңтайландырудың инженерлік негіздерін игеру.
-
Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2