Тағам өндірісінің процестері мен аппараттары

  • "Тағам өндірісінің процестері мен аппараттары" пәні азық-түлік өндірісінде қолданылатын технологиялық процестердің өтуінің жалпы заңдылықтары мен гидравликалық, механикалық, гидромеханикалық, жылу, массаалмасу, химиялық, микробиологиялық, электрофизикалық процестерінің теориялық негіздері мен практикалық аспектілерін, сондай-ақ азық-түлік өнімдерін өндіру үшін қолданылатын апараттардың конструкциялары мен жұмыс істеу тәртіптерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top