Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Астық өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалау әдістері
-
Астық, астық сапасы, астық өнімдері Астық өнiмдерiнiң сапасын бағалау проблемасы астықты сақтау, өңдеу және өндiрудiң барлық сатыларында орын алады. Астық өнімдерінің сапасын анықтаудың әдісі - ұн, жарма, нан және макарон өнімдері - заманауи ақпараттық технологияларды қолдану: оптикалық микроскопия, техникалық (компьютерлік) көру және т.б. Оптикалық микроскопия әдістерін қолданатын ұнды ұнды (ұн) зерттеу агломераттардан тұрады - крахмалды ядро және эндосермнің алеврон қабаты
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1