Астық өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалау әдістері

  • Астық, астық сапасы, астық өнімдері Астық өнiмдерiнiң сапасын бағалау проблемасы астықты сақтау, өңдеу және өндiрудiң барлық сатыларында орын алады. Астық өнімдерінің сапасын анықтаудың әдісі - ұн, жарма, нан және макарон өнімдері - заманауи ақпараттық технологияларды қолдану: оптикалық микроскопия, техникалық (компьютерлік) көру және т.б. Оптикалық микроскопия әдістерін қолданатын ұнды ұнды (ұн) зерттеу агломераттардан тұрады - крахмалды ядро ​​және эндосермнің алеврон қабаты
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top