Корсервіленген ет өнімдерінің биотехнологиясы

  • Пәндерді меңгеру: - биотехнологиядағы сапа менеджменті жүйесін зерттеу; - биотехнологияның сапасын басқарудың негізгі объектілері мен критерийлерімен танысу; - өндірістік процестердің сапасын басқарудың негізгі білімдерін қалыптастыру; тұтынушылардың мүдделерін ескере отырып, сапа деңгейінің биопродукцияларын босатуды қамтамасыз ету, қауіпсіздік талаптары мен қоршаған ортаға мейірімділік мәселелерін шешу алгоритмін игеру;
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top