Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеудің инновациялық технологиялары

  • Өңдеу өнеркәсібінде қолданылатын инновациялық технологиялар. Озық өңдеу әдістерін қолдану арқылы дәнді және майлы дақылдардың терапиялық және профилактикалық мақсаттары үшін жоғары сапалы дәнді және басқа да азық-түлік өнімдерінің инновациялық технологиясын жасау және енгізу. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеуде ион-озон және гидро-озон нанотехнологиясы үшін жаңа технологияларды және техникалық шешімдерді әзірлеу. Астық, бұршақ, майлы дақылдар, жемістер, көкөністер мен жидектерді алдын-ала өңдеудің заманауи әдістерін қолданып, нан, макарон өнімдері, ұннан жасалған кондитерлік өнімдерге арналған инновациялық, ресурс үнемдеуші технологияларды әзірлеу және енгізу.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top