Тамақ дайындау технологиясы

  • Пән тағам физиологиясы, өндірістік санитария және гигиена негіздерімен, тағамдардың жіктелуі мен ассортиментімен, ет және ет өнімдерінің, балық, балық және теңіз өнімдерінің, жарма және астық өнімдерін, ұн және нан-тоқаш өнімдерінің түрлерімен, тағам дайындау технологиясының негіздерімен, ұлттық тағамдарды дайындау технологиясымен танысуға бағытталған, ас үй құралдарымен және құрылғылармен жұмыс істеу дағдыларын қалыптастырады, аспаптармен жұмыс істеу кезіндегі қауіпсіздік техникасымен танысуға; әр түрлі тағамдардан тағам дайындауды (бірінші, екінші) үстелді жабдықтауды үйретеді.
  • Образовательная программа 6B01402 Кәсіптік оқыту
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top