Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сауықтыру қасиеттері бар нан-тоқаш бұйымдарын өндіру технологиясын жасау
-
Жаңа технологиялық әдіс-тәсілдермен өнім өндіру. Өндіріс кезінде өтетін процестер. Қолданылатын техника мен технология бағыттары. Профилактикалық бағытталған нан өнімдерінің жетістіктері. Жетілдірудің бағыты және мақсаттары. Макарон өнімдері өндірісінің технологиясын жетілдіру тәсілдер және әдістері.
-
Образовательная программа 7M07205 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1