Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07205 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1 жыл) в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты 7М07205 "Қайта өндеу өндірістерінің технологиясы" білім беру бағдарламасының өндірушілерінің құзыреттілік моделін құрудың негізгі мақсаты қазіргі заманғы өнеркәсіптік өндіріс талаптарына барынша сәйкес келетін қайта өндеу өнеркәсібінің бәсекеге қабілетті білікті маманын қалыптастыру болып табылады.
-
Академиялық дәреже Интернантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Сауықтыру қасиеттері бар нан-тоқаш бұйымдарын өндіру технологиясын жасау
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу және сақтаудың инновациялық технологиялары
Шикізат және астық, жарма өнімдерінің сапасын бақылау
Сауықтыру қасиеттері бар макарон өнімдерін өндіру технологиясын жасау
Астық өнімдерінің функционалды өнімдерін өндірудің технологиясын жетілдіру
Макарон өнімдерін өндіру технологиясының сапасын бақылау
Менеджмент және басқару психологиясы
Диеталық нан-тоқаш өнімдерінің технологиясы
Нан-тоқаш бұйымдарын өндіру технологиясының сапасын бақылау
Арнайы тамақтануға арналған өнімдер технологиясы мақсаттағы өнімдер технологиясы
Астық өңдеу өнімдерінің мамандандырылған сараптамасы
Шет тілі (кәсіби)
Оқыту нәтижелері
- Кәсіби әрекетінде дүние танымдық, әлеуметтік-лингвистикалық және басқарушылық міндеттерді шешуде қабілетігін көрсету
- Мотивацияға, дағдарыстық жағдайларда коммуникацияларды жүзеге асыруға, сапаны бақылау мен кешенді басқаруға заманауи тәсілдерді қолдана отырып, мультимәдени командаларды басқару
- Кәсіби және әлеуметтік қызметтің әртүрлі түрлерінде тілдік қарым-қатынас саласында заманауи коммуникативтік құралдар мен технологияларды қолдана алу
- Тамақ өнімдерінің сапалық сипаттамаларын талдау мақсатында кешенді зерттеулерді жобалау және іске асыруға қабілетті
- Заманауи құралдар мен есептеу кешендерін қолдану арқылы зертханалық зерттеулерді орындауда әдістемелік негіздерді қолдану
- Тұтас жүйелік ғылыми дүние таным негізінде жаңа ойларды құру қабілеті
- Кәсіби қарым-қатынас кезінде ауызша және жазбаша түрде коммуникациялауға қабілетін көрсету
- Команда құру принциптерін, басқару психологиясының негізгі принциптерін білу негізінде оқу-танымдық әрекетпен қатар жұмыс үрдістерін тиімді ұйымдастыру
- Команда құру принциптерін, басқару психологиясының негізгі принциптерін білу негізінде оқу-танымдық әрекетпен қатар жұмыс үрдістерін тиімді басқару
- Қайта өңдеу өнеркәсібі өнімдері саласындағы заманауи прогрессивті техникаларды қолдана отырып, тамақ өнімдерін өндіру технологиясын әзірлеу және жетілдіру кезінде ғылыми және әдіснамалық тәсілдерді қолдана алады